maanantai 24. kesäkuuta 2013

Nettishoppailun ihmeellinen maailma

Heissan!  Mä oon tainnut koukuttua nettishoppailuun. Oon nimittäin koko yön ( siis johonki 3 saakka) sellaillu nettikauppoja. Ja kyllä sieltä eBaysta sitten loppujenlopuks löyty yks paita minkä ostan, saatte myöhemmin kuvan siitä :3 se on Lady Gaga paita :) 

Tänää mentiin äitin kaa ostamaan mulle paitoja. Oisin halunnu mustia mutta äiti ei ostanu... Seppälästä kaks paitaa, ihan hienoja! Onneks se Gaga paita on musta... Olen onnellinen.  Nyt mä odotan mun kaveria jonka toivon saapuvan kohta mun seuraks pelaamaan Trivial Pursuittia. Parast. Illalla varmaan kärrään äitin kaa multaa nurmikkoa varten ja silleen :D 

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Love you more than those bitches before
Juu eli heips vaan... Jaksan viellä kahentoista aikaan kirjotella tännekki.
 
juu eli eilen mun paras kaveri Henni tuli meille yöksi. Mentiin illalla kattomaan meijän muita kavereita ja siinä sitte riehuttiin ulkosalla jonkun aikaa :) myöhemmin yöllä katottiin Saw 3... hyi... Aamulla herätii rauhassa ja syötiin. Sitte Henniki lähti jos pois. Loppu päivä meniki sitte siihen että istuin aurinko tuolissa ja otin aurinkoa. Se ruskettuminen ei taida olla mun juttu. Oon vielkin ihan valkonen... Screw you, sun. Huomenna luvassa työtä ja kavereita. Ja auringon ottoa (koska mä AION ruskettua)

Nyt muokkailen parit kuvat ja puhun kavereille ja sitte nukkumaan. mut öitä ny jo etukäteen :)

ps. EI VIELKÄÄN SITÄ VIDEOPOSTAUSTA