perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannusjuhlinnat

Moikka kaikille!

En saanut vielkään videopostausta ladattua, en tiiä tuleeko sitä ees...  No nyt kuitenkin on juhannus ja aurinko paistaa. Mutta mä istun kotona. Taino, aamupäivällä istuin kaverin kaa niiden pellolla miettien et mitä tekis loppu kesän mut ei tullu ideoita. Kaikki leirit on ohi, ihmiset on mökeillä ja sukulaisten luona. Mäkin voisin mökkeillä... Mut ei. Juhannuksen oon viettäny tähän saakka syöden hyvin ja skypettäen parhaan toverin kanssa. se oli ihan muksaa :) 

torstai 20. kesäkuuta 2013

Yölliset tuskan hetket

kello lähenee kahtatoista. kymmenen tunnin päästä siis herätys. mut nyt vaan kidun tuskissa. tuskan nimi: ahdistus. en oo puhunu siitä monille, mutta mulla siis tulee välillä ahdistumisia, ne on tosi pahoja välillä. sillon en aattele selkeesti mitä teen. noniin, hyvä kiitos. pointti siis oli et mua ahistaa just nyt... mutta hyvää yötä ja hyvää jussia !!!

Dark Paradise

http://www.youtube.com/watch?v=aazb8Rt31nk


^ Se on sit Lana Del Reyta ;)

Tänään siis ollut ( tähän hetkeen asti) hyvä, mutta sateinen päivä. Nyt se on huono ja aurinkoinen, hankalaa... Jotain ihan random kuvia otin, kamera on niin huonossa kunnossa et sillä tuskin enää monia kuvia edes otetaan. Mutta niin... Selailin parin kaverin blogia.. Yhen joka teki sen tänään ja toisen jolla se on ollut jo jonkun aikaa... Kummatkin on MUN hyviä ystäviä, enään en oo varma oonko sille toiselle muutakun taakka. On seki varmaa onnellinen ku ei ehkä koskaan tuu näkemään mua.

Nyt lähinnä tekee mieli tehä mustat meikit ja vetää musta huppari päälle ja alkaa itkemään nurkassa. Tai ehkä tää tästä menee ku puran tänne kaiken tän pahan olon. Kukaan tätä tuskin edes lukee... Ehkä joku yks piilo stalkkeri XD Nyt mun kamerasta sitten loppu akkuki... Hyvä ku tietäis missä on laturi.. Joo eli aattelin tehä sellasen videopostauksen ja siinä mä voisin vaikka kertoo itestäni kaiken mahollisen. Kun en jaksa tännekkään kirjottaa, on helpompi puhua ku kirjotella romaania. Siit ei kyllä tuu pitkä mutta jonkunlainen kumminki. :)


keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ah ah

Mikäköhän otsikko toi on olevinaan XDXD no joo anyway... siis... mites teijän summerbreak on lähteny käyntiin? itseni puolesta toteen, että tää on so far ollu mahtava kesä!!! onneks se jatkuu viel pitkään c: 

Eli ensimmäisenä kunnon loma päivänä ( se joku maanantai) mulla oli treenit (harrastan sirkusta) suunniteltiin ja käytii läpi leirijuttuja. Sitte heti tiistaina menin shoppailee maman kaa... Joo ja sit keskiviikko-su mul oli kanteleleiri jossai persees. siel oli ihan parasta... ja itkin kauheesti ku se loppu :cc onneks mä pystyn pitää yhteyttä niihin ihmisiin c: <3 

Ku tulin sielt nii alko Sirkusleiri jossa olin alkeisryhmän ohjaaja... vittu sitä touhuu... en enää koskaa mee sinne... ei siit sen enempää... 

Ja nyt oon vaan ollu kotona. Tai siis kaveril 2 muun ihmisen kaa yötä.. käytiin kattomas yöllä hevosia ja sitte riehuttii ja kaikkee. nii ja tänää näin mun toista parasta kaveria. oltiin Veikkolassa, syötii mansikoita, jädee ja kokista :3 ja kävin kirjastossa. Ja perjantaina varmaan mennään perheen kaa käymää kattomassa Hankoo :) sieltä sitten kuvia jos mennään. 

Tän postauksen kuvat on vaan jotai random kuvia leiriltä ja nii... :)

Ah ja tänä kesänä mua odottaa myös ripari... JES


xx

kiva sormi tos reunassa...

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Heheh

Nonii eli varmaan huomaatte et poistin nää blogitekstit. Et yritän nyt paremmi postailla KUVIA ja muutenki olla aktiivisempi. :) mut nyt mul ei oo asiaa kauheesti, eli moro!!!